Македонија

Улицата Христо Татарчев викеднов без вода

Улицата Христо Татарчев викеднов без вода

Од ЈП „Водовод и канализација-Скопје“ известуваат дека поради реконструкција на водоводна мрежа профил Ф-200 милиметри на улица „Христо Татарчев“ бр.11, за време на претстојниот викенд (15-16.11.2014 година), во периодот од 08:00 до 16:00 часот без водоснабдување ќе останат корисниците од бр.11 до бр.39 од истоимената улица.