понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 45

УлицатаТоше Проески блесна во новогодишно руво

Исто така, во тек е поставување новогодишни украси и на другите јавни површини.

ukrasuvanje-aerodrom1-640x427

Последни вести

Детската улица Тоше Проески од ноќеска заблеска со таканаречено ѕвездено небо што традиционално секоја година се поставува во пресрет на новогодишните празници за подобрување на празничната атмосфера.

Исто така, во тек е поставување новогодишни украси и на другите јавни површини.

ukrasuvanje-aerodrom

Најчитани вести