Македонија

Улиците „Цица Поповиќ“, „Светозар Марковиќ“ и „Никола Карев“ без вода

Улиците „Цица Поповиќ“, „Светозар Марковиќ“ и „Никола Карев“ без вода

Поради дефект на водоводна мрежа на улица „Цица Поповиќ“ број 1 без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците „Цица Поповиќ“, „Никола Карев“ и „Светозар Марковиќ“ од 12 часот па се до санирање на дефектот.

Поради изведување на приклучок на улица Прашка број 40 без водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од истоимената улица од 12:15 часот па се до изведување на приклучокот.