Македонија

УМС го прослави роденденот на ВМРО-ДПМНЕ со над 100 бакљи распоредени на Камениот мост (ФОТО)

УМС го прослави роденденот на ВМРО-ДПМНЕ со над 100 бакљи распоредени на Камениот мост (ФОТО)