четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 53

УМС на ВМРО-ДПМНЕ: Со бесплатниот превоз студентите за шест месеци заштедиле над два милиони евра

Тие потсетија на владините мерки за поддршка и олеснување на студентските трошоци.

Последни вести

Со бесплатниот превоз, студентите за шест месеци заштедиле над два милиони евра, велат од Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ.

Тие потсетија на владините мерки за поддршка и олеснување на студентските трошоци.

Презентираа и каси за симболично да ги потсетат студентите дека парите што би ги дале за превоз, кој сега за нив е бесплатен, би можеле да ги зачуваат и да ги наменат за други свои потреби.

Најчитани вести