Македонија

УМС на ВМРО-ДПМНЕ ги презентираше владините проекти во Ново Село

УМС на ВМРО-ДПМНЕ ги презентираше владините проекти во Ново Село

Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ од ОК Ново Село денеска организираше настан за презентација на проектите и мерките превземени од Владата на Република Македонија за подобрување на животниот стандард на граѓаните.

умс-1

Сите заинтересирани кои сакаа дополнителни информации за искористување на некои од презентираните мерки, им беа дадени кратки упатства за отпочнување на процесите за апликација.

умс-2

умс-3