вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 0

УМС на ВМРО-ДПМНЕ од Битола со цртање графити ќе ги поддржат Чуварите на демократијата

grafiti

Последни вести

Околу 30 членови на УМС ВМРО-ДПМНЕ од Битола денеска допатуваа за да дадат поддршка на Чуварите на демократијата.

-Денот ќе го поминеме со повеќе активности, една од нив е цртањето на графити. Морам да напоменам дека атмосферата во кампот е прекрасна, тука нема насилство и тензија, туку има една прекрасна атмосфера и дружење. Токму затоа го подржуваме овој камп и ќе продолжиме да доаѓаме, истакна Бојан Димовски, претседател на УМС на ВМРО-ДПМНЕ од Битола.

Sequence-01.Still088

Инаку, во изминатиот период Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ спроведува низа активности, а истовремено континуирано ја дава својата поддршка на Чуварите на демократиjата.

Sequence-01.Still095

Sequence-01.Still090

Sequence-01.Still091

Sequence-01.Still086

Најчитани вести