петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 28

Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ го одбележа Светскиот ден на детето

unija

Последни вести

Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ во сите Општински комитети со организација на најразлични активности, настани и трибини го одбележа Светскиот ден на детето.

Во рамки на одбележувањето дел од Општинските комитети на Унијата на жени направија посета на дневните центри за згрижување на деца.

Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ и во наредниот период ќе продолжи со организација и поддршка на децата кои се иднината на Република Македонија.

Најчитани вести