Македонија

Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ, организира бесплатни здравствени прегледи

Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ, организира бесплатни здравствени прегледи

Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ ОК Гази Баба организира бесплатни здравствени прегледи (мерење притисок и мерење на шеќер во крвта) како и давање на бесплатни здравствени совети за заштита од топлотен удар.

Бесплатните прегледи ќе се оддржат на ден 09.08.2014 година (сабота) во 10:30 часот во Кино Маџари (домот за згрижување на стари лица) во населба Маџари.