Македонија

Универзитетскиот професор Беличанец со морбидна објава за Груевски

Универзитетскиот професор Беличанец со морбидна објава за Груевски

Универзитетскиот професор од Правниот факултет Тито Беличанец на социјалната мрежа Фејсбук со мордибна објава го прикажа лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски како починат.

-Ајде уште малку. Преживеавме години, за иште еден месец во кој ДУИ „ќе анализира“ кој е интересот на граѓаните Албанци нема проблем, пишува професорот Беличанец.

belicanec

Универитетскиот професор кој застанува во одбрана на СДСМ, многу пати досега преку социјалните мрежи упатувал закани и навреди кон неистомислениците. Високи партиски функционери на ВМРО-ДПМНЕ се честа мета на навреди од страна на професорот Беличанец кој освен што треба да ги едуцира студентите, треба да ги учи и на етика и морал.

Очигледно моралот и етиката го напуштиле универзитетскиот професор кој со морбидни објава, закани и навреди застанува во одбрана на СДСМ и Зоран Заев.