Македонија

Управните служби на МВР ќе издаваат лични карти и пасоши и утре

Управните служби на МВР ќе издаваат лични карти и пасоши и утре

Министерството за внатрешни работи ги информира граѓаните дека Управните служби при МВР на територијата на цела држава, утре ќе работат на издавање на лични документи – лични карти и патни исправи, во периодот од осум до 20 часот.