Македонија

Уште 15 нови наслови од проектот „Превод на 1.000 стручни и научни книги“ ќе добијат своја промоција

Уште 15 нови наслови од проектот „Превод на 1.000 стручни и научни книги“ ќе добијат своја промоција

Министерот за образование и наука, Спиро Ристовски, денеска ќе присуствува на промоција на 15 нови наслови од проектот „Превод на 1.000 стручни и научни книги“.

Настанот ќе се одржи денеска во 13 часот во читалната „1.000 книги“.