вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Уште два продолжени викенди овој месец

Македонија денеска го слави Илинден

Македонија денеска го слави Илинден

Последни вести

До крајот на месец мај не очекуваат уште два празнични викенди

Уште еден продолжен викенд нè очекува кон крајот на мај. Имено, празникот „Свети Кирил и Методиј” се паѓа во недела, па затоа следниот ден (понеделник) ќе биде неработен за сите граѓани на земјава.

По три дена работа, православните граѓани добиваат уште еден неработен ден – петок, 29 мај – Духовден.

Најчитани вести