Балкан

Уште една девојка исчезна во Србија

Уште една девојка исчезна во Србија

Уште една девојка исчезна во Белград. Станува збор за Нина Живковиќ, која изчезнала во текот на вчерашниот ден.

Од полицијата изјавиле дека нeјзиното исчезнување го пријавила нејзината сестра и дека интензивно се трага по девојчето.

Според нофицијални информации, Нина за последен пат била видена вчера на плоштадот Славија во Белград помеѓу 14:15 и 14:30 часот.