Магазин

Уште една луда видео снимка од БиХ

Уште една луда видео снимка од БиХ

На Интернет се појави уште една луда видео снимка од БиХ.

На видео снимката се гледа како три момчиња седнати во круг си удираат шлаканици еден на друг.

Погледнете…