Секс

Уште една причина да се откажете од цигари: Пенисот може да се намали од пушење

Уште една причина да се откажете од цигари: Пенисот може да се намали од пушење

Мажите може да ги задевате речиси за се’, но за машкоста никако. Многу се чувствители на темата пенис и критиките и негативните коментари може засекогаш да ги одведе во земјата наречена „недостаток на самодоверва“. Сепак, иако се многу приврзани за својот „алат“ сигурно сме да не знаат многу предност кои се однесуваат на него.

Дали сте знаеле дека мажите и коњите се единствени меѓу цицачие кои немаат коска во пенисот? А, дека вашата машкост може да се намали дури за еден сантиметар поради пушење цигари? Овие и уште многу други факти во видеото подолу.