Магазин

Уште неколку дена до „Златна Бубамара“

Уште неколку дена до „Златна Бубамара“

Уште само неколку дена не делат до најголемиот музичко забавен настан и собир на сите уметници и луѓе од јавниот живот во нашата земја. На 19 февруари во Универзална сала по 18 пат , повторно на многу забавен и друштвен начин ќе бидат доделени престжните награди Златна бубамара на кои според својата традиција и популарност го добија епитетот за најзначајна награда во нашата земја и регионот.

Слоганот за оваа година е смеете да се смеете .И оваа година интересот за присуство на настанот е огромно , за билет се нудат и неколку пати повеќе пари од редовната цена, кој за жал многу тешко може да се добие поради мал број на седишта во универзална сала и билети кои се пуштени во продажба. Сценариото како и секогаш се чува во тајност.

За другото останува да уживаме и доживееме на 19.2.