Македонија

Уште неколку скопски улици денеска без вода

Уште неколку скопски улици денеска без вода

Корисниците од улиците Пеклане, Тиранска и дел од корисниците од Ново Село, од 11,40 часот, па се’ до санирање на дефектот ќе бидат без вода за пиење, информираат од јавното претпријатие „Водовод“.

Прекинот е поради дефект на шибер затворач на улицата Пеклане.