Македонија

Усје денеска без вода

Усје денеска без вода

Поради дефект на водоводна мрежа профил ф150 милиметри во с.Усје до Пумпената станица, без водоснабдување ќе останат дел од корисниците од истоименото населено место од 11:30 часот па се до санирање на дефектот.