Магазин

Усните на Мег Рајан хит на социјалните мрежи

Усните на Мег Рајан хит на социјалните мрежи

Актерката Мег Рајан поради пластични операции и ботокси веќе не личи на себе си. Таа досега изненади со нејзиниот изглед, но овој пат многу претера.

Иако многумина ја советувале да престане со естетската хирургија, таа го направи тоа повторно.

Најновите фотографии се од доделувањето на наградата „Тони“, а низ интернет веќе се објавуваат фотографии каде се споредува со Џокер.