вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 11

Уште 2 неработни дена до крајот на годинава

Последни вести

По вчерашниот празник, останаа само уште два неработни дена до крајот на оваа година.

Неработен е 23 Октомври- Денот на македонската ревулуционерна борба, кој воедно е и последниот продолжен викенд за годинава.

Исто така, неработен е и 8 Декември кога се празнува „Св. Климент Охридски“.

Најчитани вести