Македонија

Утре без струја дел од Центар и Чаир

Утре без струја дел од Центар и Чаир

Во време од 09:00 до 15:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од делови од улиците Христо Смирненски, Роза Луксембург, 9-ти Мај, и Митрополит Теодосиј Гологанов  ( од Католичката црква до Рузвелтова) во  општина Центар  и од 10:00 до 11:00 часот корисниците од улиците Македонско – Косовска Бригада и 2-ра Македонска Бригада во  општина Чаир.