Македонија

Утре без струја дел од улица „Македонија“

Утре без струја дел од улица „Македонија“

Во текот на утрешниот ден без електрична енергија ќе останат дел од корисниците во општините Ѓорче Петров и Центар.

– Во периодот од 12:30 до 14:00 часот, без струја ќе бидат корисниците од ул.„Ѓорче Петров“ бр.7. ( во општина Ѓорче Петров);

-Во периодот од 10:00-12:00 часот, дел од ул.„Пекљане“, „Пекњане“ бр.1, „Шар Планина“, „Тиранска“ (општина Ѓорче Петров);

-Во периодот од 08:00-10:00 часот, дел од ул.„Македонија“ (од Плоштад  до Рекорд), (општина Центар).

фото:skopjeinfo