понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 16

Утре без струја делови од Центар, Карпош, Аеродром, Гази Баба и Илинден

Без снабдување со елетрична енергија утре ќе бидат дел од корисниците од повеќе општини во Скопје и Скопско, соопшти Центарот за управување на кризи по известување од ЕВН.

струја

Поврзани вести

Во времето од 6.15 до 15.30 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од Кадино, ЗИК Пумпа, Млин Кадино, МакИнвест, МЅ Маркет, Т Мобиле Марино, Бела Земја, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, Марино 3, 4, околу стадионот во Бела Земја и околу МЅ Маркет, сите во општина Илинден.

Во општина Карпош во време од 9.00 до 10.30 часот, без електрично напојување ќе бидат дел од корисниците од бул. 8 Септември околу број 18, а во време од 9.00 до 11.00 часот, дел од корисниците од населбата во Бардовци.

Од 8.30 до 15.30 часот, ќе бидат дел од корисниците од село Јурумлери-населба Гоце Делчев и од 9.00 до 15.00 часот, дел од корисниците од село Јурумлери-улици со броеви -2, 4 и 6 во општина Гази Баба, во време од 12.30 до 14.30 часот, дел од корисниците од ул. Тодор Чангов по улица 13 во општина Аеродром, а од 8.30 до 12.00 часот, дел од корисниците од ул. 54 – позади НБРМ и ул. Охридска во општина Центар.

Најчитани вести