Македонија

Утре без струја делови од Чаир и Центар

Утре без струја делови од Чаир и Центар

Поради технички зафати во електро-системот на утре без електрична енергија ќе останат корисниците од делови на општина Чаир и општина Центар.

Во време од 08:30 – 14:30 часот,  без струја ќе бидат корисниците од: ул.„Челопек“,  ул.„ 155“, ул. „158“, ул.„ 159“ и ул. „161“ во општина Чаир;

Во време од 09:00 – 11:00 часот,  без струја ќе бидат корисниците од  ул.„ Партизански Одреди“  бр. 6  во општина  Центар.