Македонија

Утре без струја делови од Скопје

Утре без струја делови од Скопје

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје соопшти дека утре. 29.07.2014, вторник без електрична енергија ќе останат:во периодот од 08.00 до 09.00 часот, дел од корисниците од бул. АСНОМ, како и полициска станица Ново Лисиче (општина Аеродром ), во време од 08.30 до 15.00 часот, корисниците од пат за населба Радишани, и ул. Бутелска ( општина Бутел ), во време од 09.30 до 11.30 часот, корисниците од дел од улица Црногорска, дел од корисниците од улица Љубин, и дел од улица Александар Македонски ( општина Ѓорче Петров ).