Македонија

Утре без струја повеќе делови на Скопје

Утре без струја повеќе делови на Скопје

Поради технички зафати утре без струја ќе бидат корисници од повеќе делови на Скопје.

Од 09:00 до 15:00 часот без струја ќе бидат корисниците на дел од улицата Ацо Шопов Вво Карпош. Од 08:30 до 14:00 часот без струја ќе бидат корисниците кои живеат во Маркова Сушица и Марков Манастир, а корисниците од селото Арнакија ќе немаат струја од 09:00 до 11:00 часот. Утре во периодот од 09:00 до 14:30 часот  без струја ќе биде Агино Село, додека корисниците од селото Света Петка ќе немаат струја од 08:30 до 14:30 часот.