Македонија

Утре без струја повеќе скопски улици

Утре без струја повеќе скопски улици

Без електрична енергија утре ќе останат дел од корисниците во општините Бутел, Ѓорче Петров, Кисела Вода и Шуто Оризари.

Во период од 07:30 до 17:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од дел од ул. Призренска, од 08:30 до 10:00 часот корисниците од ул. 56 и ул. 58 и објектите околу обиколницата кај влезот во село Орман, од 08:30 до 11:30 часот корисниците од дел од ул. Пржино ( од бр.15 до бр. 34), дел од ул. Рилски Конгрес (од бр. 80 до бр. 126) и дел од ул. Зеленгора (од бр. 15 до бр. 25), од 09:00 до 11:00 часот корисниците од ул. 33 и ул. Иван Мештровиќ од бр. 2 до бр. 24, од 09:00 до 13:00 часот корисниците од ул. Ѓорѓи Пенков, од 10:00 до 14:30 часот корисниците од дел од ул. Димо Хаџи Димов  и дел од ул.Марко Орешевиќ и од 12:30 до 13:45 часот корисниците од дел од ул.Хо Ши Мин, поточно  бр.104 ,бр.106-а и 106-б, бр.110, бр.112-а и 112-б,, бр.116-а и 116-б и бр.118-а и 118-б