Македонија

Утре без струја селото Копаница, в понеделник Аеродром, Карпош, Ѓорче

Регионалиниот центар за управување со кризи на Град Скопје информира дека во текот на утрешниот ден, 23 август, без електрично напојување во периодот од 9 до 14 часот ќе останат жителите на селото Копаница.

Од РЦУК на Град Скопје, информираат дека во понеделник без струја ќе бидат повеќе општини и тоа:

Од 08.д0 до 13.00 часот реонот во Радишани – Голем Рид.

Од 09.00 до 15.00 часот во село Грчец Ѓ.Петров. (Опш.Ѓ.Петров)

Од 08.00 до 10.00 часот Дел од ул.Методија Патчев и ул.Ратко Митровиќ. (Опш Аеродром)

Од 08.00 до 15.00 часот ул.Христија Тодоровски Карпош. (Опш.Карпош)

Од 09.00 до 15.00 часот ул.Прашка (Опш.Карпош)

09.00 часот до 15.00 часот дел од ул.Волт Дизни и Димче Мечето (Опш.Шуто Оризари)