Македонија

Утре без струја Смилковци и Црешево

Утре без струја Смилковци и Црешево
Корисниците од селата Црешево и Смиљковци во општина Гази Баба утре, од 8 до 14:30 часот, ќе бидат без електрична енергија.

Како што информира РЦУК – Скопје, прекините се поради технички зафати во електромрежата.