Македонија

Утре без струја тунелот Катланово

Утре без струја тунелот Катланово

Заради технички зафати во електро-системот на ден 30.04.2015 (четврток) без електрична енергија од 09.00 – 14.30 часот ќе останат корисниците од Агино Село, Тотинци, Катлановско Блацо, Кожле, Бададр, Дримкол Скепер .

Исто така, како што информираат од РЦУК, во истиот период од денот без струја ќе биде и тунелот Катланово.

фото: roads.org.mk