сабота, 29 јули 2017  |  Вести денес: 22

Утре без струја улици во повеќе скопски општини

struja

Поврзани вести

По добиеното известување од ЕВН Македонија АД, РЦУК на Град Скопје ги известува граѓаните дека поради технички зафати во електро-мрежата на ден 19 ааприл (четврток), без електрична енергија ќе останат:
од 08:00 до 11:00 часот, корисниците од ул. 11 во с. Кадино. (општина Гази Баба)

од 08:40 до 15:00 часот, корисниците од ул. бр. 16. (општина Гази Баба)

од 08:30 до 12:00 часот, корисниците од дел од ул. Народни Херои. (општина Кисела Вода)

од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од населеното место Камник (општина Гази Баба)

од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ул. Златко Шнајдер бр. 4 и бр. 8 и ул. Апостол Гусларот бр. 48. (општина Центар)

од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул. Нов Живот, ул. Брсјачка Буна и ул. Злетовска. (општина Шуто Оризари)

од 10:00 до 11:00 часот, корисниците од викенд населбата Орешани. (општина Зелениково)

од 12:00 до 14:00 часот, корисниците од ул. 519 во нас. Керамидница. (општина Гази Баба).

Најчитани вести