Македонија

Утре без струја во Ѓорче Петров

Утре без струја во Ѓорче Петров

Утре во периодот од 09.00 до 11.00 часот, без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од улица „Македонска Преродба“ околу бр.44 во општина Ѓорче Петров.