Македонија

Утре без струја во Карпош и Чаир

Утре без струја во Карпош и Чаир

Заради технички зафати во електро-системот на утре без електрична енергија ќе останат дел од корниците од општините Чаир и Карпош.

Во време од 08:30 – 14:30 часот,  без струја ќе бидат корисниците  од ул. бр. 149, ул. бр. 157, ул. бр. 152, ул. бр. 146, ул. бр. 151 и ул. „ Аврам Писевски“ во општина Чаир.

Во време од 09:00 – 15:30 часот,  корисниците од  дел од ул. „Јуриј Гагарин“, поточно парните броеви околу бр. 48 во општина Карпош.