Македонија

Утре без вода Американската амбасада и околните улици

Утре без вода Американската амбасада и околните улици

Поради улучен дефект ќе се изврши санирање на приклучна цевка Ф-3/4 на ул.376 бр.бб, известуваат од ЈП Водовод и канализација.

Во текот ба утрешниот ден прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците „Самилова“, „Јоаким Крчовски“, Американска Амбасада и ул.376 од 15:15часот  па се до санирање на дефектот.