Македонија

Утре без вода дел од улиците во Центар

Утре без вода дел од улиците во Центар

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по известувањето добиено од ЈП Водовод и Канализација ги известува граѓаните дека утре поради изведување на водоводен приклучок на ул. Рузвелтова бр.36, во периодот од 09.30 часот па се до завршување на работите без вода ќе останат корисниците од ул.Рузвелтова на потегот од ул.Орце Николов до бул.Партизански Одреди во  општина Центар.