Македонија

Утре без вода корисниците од бул.„Видое Смилевски Бато“

Утре без вода корисниците од бул.„Видое Смилевски Бато“

ЈП Водовод и Канализација ги известува граѓаните дека утре (24 февруари), поради изведување на водоводен приклучок од ф- 150 мм на Ф-150 мм на Булевар Видое Смилевски -Бато бр. 2, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од бул. „Видое Смилевски Бато“ бр.2, Поштата, Тедико Маркет и околните објекти.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 08:30 часот до завршување на приклучокот.