Македонија

Утре без вода корисниците од село Добри Дол

Утре без вода корисниците од село Добри Дол

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека утре поради менување на затварачи и пловак во резервоарот во село Добри Дол без вода ќе остане село Добри Дол.

Корисниците од село Добри Дол ќе бидат без вода во периодот од 10:00 часот па се до завршување.