Македонија

Утре без вода корисниците од улица „Бутелска“

Утре без вода корисниците од улица „Бутелска“

Поради  промена на затварач од ф – 100 мм на ул. „Бутелска“ крак 2, утре во периодот од 09.00 часот па се до завршување на работите без вода ќе останат корисниците од улица „Бутелска“ крак – 1, 3, 5 и 7  и Љуботенски Пат.