Македонија

Утре без вода село Копаница

Утре без вода село Копаница

Поради чистење и хлорирање на резервоар во село Копаница, без вода ќе останат корисниците од село Копаница во општина Сарај.

Како што соопштуваат од РЦУК повикувајќи се на известување добиено од ЈП Водовод и канализација, прекинот во водоснабдувањео ќе биде во периодот од 09.00 часот па се до завршување на хлорирањето и чистењето на резервоарот.