понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 5

Утре без вода селото Лисиче

Намалувањето на притисокот е поради изведување водоводен приклучок Ф-700 мм на булеварот Србија до зградите на „Џеваир Холдинг“ во населбата Аеродром.

Поврзани вести

Утре намален притисок на водомснабдување ќе имаат корисниците во селото Лисиче од 07.30 часот па до завршување на работите на терен.

Намалувањето на притисокот е поради изведување водоводен приклучок Ф-700 мм на булеварот Србија до зградите на „Џеваир Холдинг“ во населбата Аеродром.

Најчитани вести