недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Утре без вода улицата Шуто Оризари

vodovod

Последни вести

Поради технички причини приклучокот со профил Ф-150 милиметри на улица Шуто Оризари бб наспроти училиштето 26 Јули кој требаше да се изведе денеска, ќе се изведе утре, известуваат од ЈП „Водовод и канализиција“

Поради изведувањето на истиот без водоснабдување ќе останат 100 куќи од истата улица од 10 часот па се до негово изведување.

 

Најчитани вести