Македонија

Утре без вода во Аеродром и Ново Лисиче

Утре без вода во Аеродром и Ново Лисиче

Поради уличен дефект на водоводна цевка од ф – 400мм на ул. „Христо Татарчев“  до ЈП „Улици и Патишта“ во населбата Кисела Вода, утре во периодот од 00.00 часот па се до отстранување на дефектот без вода ќе останат корисниците од високата зона во населбите Аеродром и Ново Лисиче. ( општина Аеродром )