Македонија

Утре без вода во Козле, Жданец и Трнодол

Утре без вода во Козле, Жданец и Трнодол

Утре без вода ќе бидат корисниците од Козле, Жданец и Трнодол.

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по известувањето добиено од ЈП Водовод и Канализација – Скопје,   ги известува граѓаните дека на утре поради реконструкција во пумпна станица Жданец, во периодот од 09.00 часот па се до завршување на работите можно е без вода да останат корисниците од населбите Козле, Жданец и Трнодол во општина Карпош.