Македонија

Утре без вода во Маџир Маало

Утре без вода во Маџир Маало

По известувањето добиено од ЈП Водовод и Канализација РЦУК ги известува граѓаните дека на ден 10.06.2016 ( петок ) поради уличен дефект од ф 2 цола на ул. Ѓуро Ѓоновиќ бр.2 во населба Маџир Маало, во периодот од 08.00 часот па се до отстранување на дефектот без вода ќе останат корисниците од населба Маџир Маало.