среда, 28 јуни 2017  |  Вести денес: 33

Утре четири часа прекин на сообраќајот на патот Бошков мост-Косоврасти

105868270

Последни вести

Сообраќајот на патниот правец Маврово – Дебар, на потегот  Бошков мост – Косоврасти утре од 12:30 до 16:30 часот  ќе биде во прекин поради асфалтирање на патот.

Како што соопшти Диспечерскиот информативен центар на ЈП „Македонија пат“, во зависност од потребите ќе бидат пропуштани само приоритетните возила (брза помош, противпожарна и полиција).

Најчитани вести