Македонија

Утре ден на жалост во Вевчани

Утре ден на жалост во Вевчани

По трагичниот настан во кој животот го изгубија две лица од Вевчани, општината за утре најави ден на жалост.

За таа цел, општина Вевчани, ги откажува сите планирани културно-уметнички, спортски и друг вид на активности.