Македонија

Утре двочасовен прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид кај Пресека

Утре двочасовен прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид кај Пресека
Утре двочасовен прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид кај Пресека

Поради изведување градежни работи на пат (минирање), утре, од 14 до 16 часот, ќе има прекин на сообраќајот на патниот правец Кичево – Охрид кај Пресека, во интервали од 15 до 20 минути, соопшти денеска Автомотосојузот на Македонија (АМСМ).