Македонија

Утре двочасовен прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид

Утре двочасовен прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид

Поради минирање, утре попладне во текот на два часа целосно за сообраќај ќе биде затворен патниот правец А2 Кичево-Охрид кај месноста Пресека-Врбјани.

Сообраќајот ќе биде во прекин од 14 до 16 часот.