Македонија

Утре едночасовен прекин на патот Кичево – Охрид

Утре едночасовен прекин на патот Кичево – Охрид

На патниот правец А2 Кичево – Охрид (Пресека-Врбјане) поради изведување градежни работи (минирање) сообраќајот ќе биде во прекин од 07.00-08.00 часот, известуваат од ЈП Македонија пат.